Náš SHOWROOM nájdete na novej adrese - Trnavská cesta 67, Bratislava
RHONDA BLACK dubový masívny...
RHONDA BLACK dubový masívny...
RHONDA BLACK dubový masívny...
RHONDA BLACK dubový masívny...
RHONDA BLACK dubový masívny...

RHONDA BLACK dubový masívny jedálenský stôl

Na objednávku
629,00 €
s DPH

Moderný masívny jedálensky stôl z dubového dreva od značka Woood. 

Okrúhly jedálenský stôl zaručene vytvorí útulné prostredie pri každej rodinnej večeri. Jedálenský stôl Rhonda z kolekcie holandskej interiérovej značky WOOOD má jednoduchý dizajn a ponúka priestor pre 4-6 osôb. Masívne dubové nohy sú stabilné a poskytujú priestor pre rôzne dizajny jedálenských stoličiek.

Materiál

Dub sa vyznačuje čiernym odtieňom a jasne viditeľnou štruktúrou dreva. Dub  si zaslúži starostlivosť a preto používame iba laky a nátery na prírodnej báze, ktoré zvýraznia prirodzené vlastnosti dubu. Dubové drevo v našich kolekciách má vždy 100% certifikát FSC.Hrúbka dosky 3 cm. Rozmer nohy 8 x 11 cm. Váha stola je 45 kg a nosnosť 120 kg.

Údržba

Ošetrený dub je veľmi nenáročný na údržbu. Nábytok pravidelne zbavujte prachu pomocou čistej a suchej handričky. Vlhké škvrny ihneď odstráňte mierne navlhčenou handričkou a neutrálnym čistiacim prostriedkom a nechajte drevo vyschnúť na vzduchu. Vždy používajte základnú ochranu dreva, ako je napríklad používanie trojnožky pod pohárom alebo horúcou panvicou. V prípade poškodenia konzultujte prípadnú opätovnú úpravu nábytku v špecializovanej lakovni.

Doručenie

Stôl je dodávaný v dvoch baleniach. Výrobok je možné zostaviť podľa jednoduchých pokynov na montáž. Plstené klzáky by mali byť umiestnené na spodnej strane nôh na ochranu tvrdých podláh.

FSC MIX certifikát: Drevo pochádza z trvalo udržateľných lesov s kontrolovaným výrubom na ochranu životného prostredia.

Rozmery (VxŠxH): 77 x 129 x 129 cm

Materiál: drevo (dub) 

Farby: prírodná

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujímať aj

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt bol pridaný do porovnávania.